Кметът на Джебел улесни и бизнеса – паспортни приемни в цеховете

Кметът на Джебел улесни и бизнеса – паспортни приемни в цеховете

Служителите на шивашка фирма в Джебел бяха улеснени от Мобилния екип на сектор „Български документи за самоличност“. И

Служителите на шивашка фирма в Джебел бяха улеснени от Мобилния екип на сектор „Български документи за самоличност“. Изнесената приемна за заявления за подмяна на лични карти, паспорти и шофьорски книжки бе в „Сьонмез интернешънъл“. Десетки работници се възползваха от мобилната услуга, чието съдействие от Областната дирекция на МВР потърси кметът на общината Неджми Али.
Припомняме, че благодарение на кмета жителите на джебелските села няма да се редят на опашки след като бяха обслужени от мобилните екипи още в средата на февруари.
Заявления за подмяна на личните документи на десетки жители в селата бяха приемани от мобилните „гишета“ в различни населени места.
В следобедните часове мобилната приемна ще работи и в селата Купците, Рът и Поточе. В село Рът екипът ще посети дом на инвалид.
Припомняме, че мобилната услуга „смяна на документите“ бе въведена след като стана ясно, че през лятото се очаква наплив от хиляди жители на региона пред паспортните служби, заради лични документи са с изтичащ срок.
24rodopi.com

COMMENTS

WORDPRESS: 0