Кметът на Велешани подкрепи партията на Цветан Цветанов

Кметът на Велешани подкрепи партията на Цветан Цветанов

Севим Сали Салиф от кметство Велешани е първият кмет на населено място в Кърджалийско, който подкрепя ПП „Републиканци за Българи


Севим Сали Салиф от кметство Велешани е първият кмет на населено място в Кърджалийско, който подкрепя ПП „Републиканци за България“.

Севим е единственият кмет на населено място, който два мандата работи за ГЕРБ, а през октомври 2019 г. се явява срещу ГЕРБ и ДПС и печели изборите като независим кмет, съобщават от пресцентъра на партията на Цветан Цветанов.

Севим Салиф се присъединява към „Републиканци за България“, защото е разочарован от агресивното поведение на ГЕРБ и ДПС в Кърджали, посочват от партията. През първия си мандат е вярвал на ГЕРБ и е получавал подкрепа от тях и най-вече от Цветан Цветанов и от областния управител на Кърджали тогава Илия Илиев, но през втория се е разочаровал от партията поради неизпълнени ангажименти и затова е избрал да се яви самостоятелно и да ги спечели на първи тур с 61% от гласовете.

На снимката: Бизнесменът и зам.-председател на партията Павел Вълнев, Севим Салиф, Цветан Цветанов и бившият областен управител на Кърджали Илия Илиев. Снимка: ПП „Републиканци за България“

24rodopi.com

COMMENTS

WORDPRESS: 0