Кметът на Бурса идва за „Момчилград винаги в сърцето ми“

Кметът на Бурса идва за „Момчилград винаги в сърцето ми“

Кметът на побратимената Голяма община Бурса Алинур Акташ ще бъде официален гост на 12-ата Международната среща на момчилградчани под на

Кметът на побратимената Голяма община Бурса Алинур Акташ ще бъде официален гост на 12-ата Международната среща на момчилградчани под надслов „Момчилград винаги в сърцето ми“. Това стана ясно по време на визитата на кмета на Община Момчилград Илкнур Кязим при колегата й в Бурса. Срещата между двамата е втора в рамките на месеци. Очаква се Алинур Акташ да гостува за първи път в Момчилград за международната среща на момчилградчани, която ще се проведе от 5 до 9 юли.

Илкнур Кязим и Алинур Акташ разговаряха за създадените през годините приятелски отношения между двете общини.

На срещата присъстваха още общинският председател на ДПС – Момчилград и зам.-кмет на общината Айхан Осман, председателят на Общинския съвет в Момчилград Ерсин Юмер и председателят на Сдружението на момчилградчаните в Бурса Хасан Йозтюрк.

След края на работната среща двете страни изразиха увереност и желание, че дългосрочното сътрудничество между общините ще продължи, ще бъдат да изградени нови мостове на приятелство и ще засили културния, социалния и икономическия обмен.

24rodopi.com

 

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0