Кметът на Ардино и жълтушенци се разбраха за…

Кметът на Ардино и жълтушенци се разбраха за…

В съботния ден кметът на община Ардино инж. Изет Шабан се срещна с жителите на село Жълтуша. Заедно с него бяха още председателят на Общинския съв

В съботния ден кметът на община Ардино инж. Изет Шабан се срещна с жителите на село Жълтуша. Заедно с него бяха още председателят на Общинския съвет Сезгин Байрям, заместник-кметовете на общината и председателят на Общинския съвет на ДПС в Ардино Шахин Байрамов.

В откровен разговор основно бе коментираната темата за доверието между ръководството на общината и жителите на селото. Подчертано бе, че има ли взаимно доверие по-бързо и по-устойчиво се разрешават обществените проблеми.

„Целта ни е да преодолеем конюнктурността и не само около изборите да се обсъждат проблемите на гражданите и селото. За това е необходимо да бъдем откровени и да утвърждаваме взаимното доверие като ценностна система“, заяви кметът инж. Изет Шабан.

Обсъдени бяха важни проблеми, свързани с развитието на село Жълтуша, като едно от най-големите населени места в община Ардино.

Гюнер ШЮКРИ, Ардино

 

24rodopi.com

COMMENTS

WORDPRESS: 0