Кметовете „изработиха“ зам.-шефско място на Кючюк в ДПС, цели се в ресора на Хюсменова

Кметовете „изработиха“ зам.-шефско място на Кючюк в ДПС, цели се в ресора на Хюсменова

Председателят на Младежко ДПС Илхан Кючюк ще бъде един от новите зам.-председатели на партията. Това твърдят пред 24rodopi.com източ

Председателят на Младежко ДПС Илхан Кючюк ще бъде един от новите зам.-председатели на партията. Това твърдят пред 24rodopi.com източници от ЦОС на МДПС, позовавайки се на информация от самия Кючюк. Според водача на младите депесари, „акциите му се вдигнали след организацията в парк „Росенец“.
Припомняме, че миналата събота – 11 юли, близо 5000 активисти на ДПС пристигнаха в парк „Росенец“, за да подкрепят почетния председател на партията Ахмед Доган. Тогава от „Демократична България“ организираха „масово ходене на охраняем плаж“ и дори се стигна до сблъсъци между хората на Христо Иванов и полицията.
Ахмед Доган и председателят на ДПС Мустафа Карадайъ благодариха на пристигналите от различни региони на страната. Над 700 от тях бяха пропътували през нощта разстоянието от Кърджали до парк „Росенец“ край Бургас. Ключова роля в организацията изиграли общинските кметове, разкриха от ДПС.
Младежкият шеф Кючюк се целел в мястото на Филиз Хюсменова, която в момента е заместник на Карадайъ. Той щял да отговоря за Европарламента и външната политика.
Междувременно стана ясно, че Кючюк е харесал за свой наследник като председател на Младежко ДПС Сезгин Мехмед.
Младежката формация изпитва организационни трудности в последните години. По времето на председателството на Джейхан Ибрямов членовете на МДПС наброяваха 22 000 души, докато в момента са едва 7000.
Това ли е една от големите грешки на Ахмед Доган? Много хора по върховете в партията и участници във властта бяха изхвърлени заради участие в корупционни схеми и дори кражби, но лидерът не позволи на своите да предадат оцапаните на прокурор – очаквайте
24rodopi.com

COMMENTS

WORDPRESS: 0