Клоун, театър, балони, учебни пособия за най – малките в Крумовград

Клоун, театър, балони, учебни пособия за най – малките в Крумовград

На 1 юни си припомняме, че всяко дете има право да бъде зачитано и уважавано, всяко дете има право на развитие и закрила, всяко дете им

На 1 юни си припомняме, че всяко дете има право да бъде зачитано и уважавано, всяко дете има право на развитие и закрила, всяко дете има право да расте в семейна среда или в среда, близка до семейната. Първи юни е и празник на детското безгрижие, на всички малки и пораснали деца. Празник на балоните, на играчките, на усмивките.

Такъв празник организира и Общинска администрация Крумовград за всички деца, посещаващи детските градини на територията на общината. Децата бяха зарадвани с постановка на куклен театър и от клоуна СКОКО. За празника децата от детските градини в с. Егрек, с. Токачка, с. Пелин, с. Каменка, с. Подрумче, с. Орех, с. Звънарка, мах. Козино, с. Поточница  и с. Странджево, бяха облечени със сценични костюми. Всички групи получиха и учебни пособия и помагала.

Всичко това се случи, благодарение на изпълнението на дейностите по проект „Детската градина – желана територия за деца и родители“, финансиран от Център за образователна интеграция за деца и родители от етническите малцинства.

24rodopi.com

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: