Катаджии спряха „Форд“ – в колата цигара с трева

Катаджии спряха „Форд“ – в колата цигара с трева

Цигара с марихуана е била открита при проверка на 30-годишен водач на лек автомобил „Форд“, съобщиха от Областната дирекция

Цигара с марихуана е била открита при проверка на 30-годишен водач на лек автомобил „Форд“, съобщиха от Областната дирекция на МВР. Полицейски служители спрели колата около 23 часа снощи в областния град. Дрогата е иззета, мъжът е задържан в полицейското управление. Образувано е досъдебно производство за незаконно притежаване на наркотично вещество.

Суха листна маса, която при тест реагирала на марихуана, е била открита при полицейска проверка на 38-годишен около 23 часа снощи в Момчилград. Наркотикът е иззет и е на съхранение в полицейското управление, а притежателят му задържан за срок до 24 часа. Образувано е бързо производство по чл.354а, ал.3, т.1 от Наказателния кодекс за незаконно притежаване на високорисково наркотично вещество.

Пореден шофира с прекратена регистрация

Нерегистриран лек автомобил е бил засечен в хода на специализирана операция на територията на РУ-Кирково, съобщиха от полицията. Около 10,30 часа вчера полицаи проверили „Фолксваген“, управляван от 48-годишен. При направена справка станало ясно, че колата е с прекратена регистрация на основание чл.143, ал.10 от ЗДвП за липса на валидна застраховка „Гражданска отговорност“.

24rodopi.com

 

COMMENTS

WORDPRESS: 0