Караянчева: Свидетели сме на чудовищни манипулации от страна на служебното правителство

Караянчева: Свидетели сме на чудовищни манипулации от страна на служебното правителство

„Призовавам регионалния директор на вътрешните работи в Кърджали да излезе публично и да заяви дали, как и с какво съм го заплашвала. В против

„Призовавам регионалния директор на вътрешните работи в Кърджали да излезе публично и да заяви дали, как и с какво съм го заплашвала. В противен случай ще приема казаното от вътрешния министър Рашков за показна наказателна акция срещу мен, която цели да ме дискредитира персонално в навечерието на изборите и да предизвика ескалация на напрежението в региона“.

Това обяви във видеовключване в профила си във фейсбук водачът на листата на ГЕРБ Цвета Караянчева.

„Свидетели сме на чудовищни манипулации от страна на служебното правителство на Радев, на брутална гьобелсова пропаганда и внушаване на страх у хората в цялата страна и в частност в Кърджалийско, прикрити зад фасадата на борбата с купения вот.

Подобна груба полицейщина, обиски, арести по донос, разчистване на сметки и подгряване на сценария „гласове срещу дърва“ България не помни от мракобесните тоталитарни времена.

На всички, които репресивната машина на Рашков продължава да мачка и преследва ще кажа: Не се страхувайте, няма верига за истината, а истината е на наша страна“, посочи още Караянчева.

24rodopi.com

 

COMMENTS

WORDPRESS: 0