Цвета Караянчева: Петият депутат от Кърджали ще гласува с ДПС!

Цвета Караянчева: Петият депутат от Кърджали ще гласува с ДПС!

Петият депутат от Кърджали ще гласува с ДПС, ще помага на ДПС – прогнозира в предаването „Лице в лице“ по bTV Цвета Караянчева, областен лидер на ГЕРБ

Петият депутат от Кърджали ще гласува с ДПС, ще помага на ДПС – прогнозира в предаването „Лице в лице“ по bTV Цвета Караянчева, областен лидер на ГЕРБ в Кърджали.

Припомняме, че петия мандат в 9МИР спечели „Има такъв народ“ (ИТН).

„Бихме ИТН с 2 000 гласа, но системата „Хеър-Ниймайер“ ни открадна мандата“, посочи Караянчева.

Тя посочи, че в смесените региони по странен начин набъбнали гласовете на ИТН и изрази съмнения, че друга сила помагала на партията на Слави Трифонов в тези области.

„Всички говореха срещу ГЕРБ и никой нищо лошо не казваше за ДПС“, подчерта Караянчева.

„В петък имаше арести и уволняваха, както едно време БКП е правела“, каза Караянчева, визирайки акциите срещу търговията на гласове и смяната на ръководители на държавни служби. Тя даде за пример началника на АПИ в Кърджали, както и местния „шеф на храните“.

„Местни отговорници на ИТН заплашват хора че ще бъдат уволнени като дойдат на власт, да изчакат служебното, готвят се списъци с уволнения“, допълни тя.  

„ГЕРБ от създаването си е опозиция на ДПС, не мога да говоря от парламентарната трибуна, аз съм инженер, не лош инженер, обичам да съм в производството,  ще си дам почивка, но ще започна работа, идват ми мисли за производството, за машините, за мириса на маслото, когато си в живия живот, когато не си в канцелария, когато направиш със собствени ръце и да го продадеш, за да получиш заплата…

За поцинкованите кофи, за които говори Мая Манолова. Г-жо Манолова, ние, фабриката ми произвеждаме високотехнологична, екипировка за пластмасови изделия, апарати за хемодиализа, животоспасяваща апаратура, а Манолова ако не е омбудсман, не знам къде ще работи“, заяви Караянчева.                                                    

24rodopi.com

COMMENTS

WORDPRESS: 0