Караянчева опроверга Цветанов: Само ГЕРБ и ДПС участват в изборите в смесените райони

Караянчева опроверга Цветанов: Само ГЕРБ и ДПС участват в изборите в смесените райони

Гербер №1 в Източните Родопи Цвета Караянчева е категорична, че твърденията на Цветан Цветанов за колаборация на ГЕРБ с ДПС са

Гербер №1 в Източните Родопи Цвета Караянчева е категорична, че твърденията на Цветан Цветанов за колаборация на ГЕРБ с ДПС са абсурдни. „Попитайте хората в смесените райони кои партии участват в изборите там. Единствено ние и ДПС. И битката е жестока. Само ние можем да се опълчим. А партиите на жълтите павета хората там дори не са ги чували“, заяви на среща с избиратели в Лом Цвета Караянчева, председател на Народното събрание и член на Изпълнителната комисия на ГЕРБ..
„Всички в ПП ГЕРБ сме силно учудени как един от най-големите критици на президента – Цветан Цветанов, от известно време е негов голям поддръжник, подкрепя евентуален служебен кабинет и протестите срещу правителството и твърди, че може да има изборни манипулации. Не прави чест на никого да говори лоши неща за доскорошните си колеги, които той лично е ръководил и подкрепял. Да хвърляш кал по мястото, откъдето си тръгнал – не е най-добрият старт на нов политически проект“, каза Цвета Караянчева.
24rodopi.com

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0