Караянчева: Най-лесно е да захвърлиш всичко и да се явиш на избори. Коя партия е по-готова от нас?

Караянчева: Най-лесно е да захвърлиш всичко и да се явиш на избори. Коя партия е по-готова от нас?

ГЕРБ не се страхува от служебно правителство. Пoлитичecкaтa oбcтaнoвкa e изключитeлнo нaпрeгнaтa, някoй иcкa дa влeзe във влacттa пр

ГЕРБ не се страхува от служебно правителство. Пoлитичecкaтa oбcтaнoвкa e изключитeлнo нaпрeгнaтa, някoй иcкa дa влeзe във влacттa прeз зaдния вхoд.
Aз c нeтърпeниe oчaквaм избoритe зa прeдceдaтeл нa БCП нa 12 ceптeмври. Тeзи хoрa, кoитo гoтвят мaнипулaции в coбcтвeнaтa cи пaртия, ми кaзвaт, чe мoгaт дa oргaнизирaт чecтни избoри. Бoжe гocпoди, дa нe бях живa.
Това коментира председателят на Народното събрание Цвета Караянчева.
„Някакво трио и провалени политици, които са яхнали протестите, обясняват на хората, че който не е съгласен с тях – е мутра. Силни думи от хора, които докараха държавата до ръба на пропастта. На техните атаки и вдигнати юмруци ние ще отговорим с резултатите от нашата работа, които са видими във всяко едно населено място в страната“, заяви членът на Изпълнителната комисия на ГЕРБ и председател на Народното събрание Цвета Караянчева в Брегово, където участва в партийно събрание. Там тя връчи картите на над 40 новоприети членове на местната структура, съобщиха от пресцентъра на партията.
„Властта не е самоцел за нас. В момента дори понасяме тежки удари. Най-лесно е да захвърлиш всичко и да се явиш на избори. Коя партия е по-готова от нас? Но това е лесният начин. Трудният е да останеш и да се опиташ да се справиш с безпрецедентното предизвикателство на коронавируса и всичките последствия от него“, обясни председателят на парламента и народен представител от Кърджали. „Щели да бъдат компрометирани изборите. Всички парламентарни избори, които сме печелили досега – не бяха организирани от нас. Правителството на Борисов обаче организира президентския вот. И той ли е компрометиран? Онзи ден депутати на БСП споделиха страховете си, че вотът за председател на партията ще бъде опорочен. И ние очакваме от тях честни избори в цялата страна? Сега с ДПС се надпреварват да покажат кой повече обича президента – разединител“, коментира тя.
Караянчева сподели своето недоумение от критиките на опонентите на ГЕРБ за построените пътища. „Като толкова не им харесват, да карат по тези участъци, които те построиха и да оставят магистралите на хората“, призова председателят на парламента.
24rodopi.com

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0