Караянчева за катастрофата, която преживя: Шофьорът ми реагира адекватно и спаси три живота!

Караянчева за катастрофата, която преживя: Шофьорът ми реагира адекватно и спаси три живота!

"Бяхме на празник на Силистра. Срещу нас се оказа кола, където шофьорът е сбъркал спирачката с газ. Тогава нашият шофьор реагира аде

„Бяхме на празник на Силистра. Срещу нас се оказа кола, където шофьорът е сбъркал спирачката с газ. Тогава нашият шофьор реагира адекватно и спаси три живота. Медиите изписаха ужасяващи неща. Моят кортеж никога не кара извън правилата. Най-пострадала бях аз. Само чух шофьора, който попита „къде отиде тази“ и всичко се случи за секунди“, сподели шефът на Народното събрание Цвета Караянчева пред Нова телевизия за тежката катастрофа, която преживя на 15 септември.
„Един такъв момент те отрезвява и разбираш, че не си безсмъртен”, коментира още Караянчева.
„Много ми се искаше в първите няколко дни, след като се възстанових емоционално, да звънна на семейството и да попитам как са, но ме посъветваха да не го правя, защото това може да се възприеме като оказване на натиск. Аз исках да попитам как е детето и как е семейството, но жълтите медии и интернет троловете не ми позволиха. Ще го направя, ще се обадя и ще се срещна с тях“, каза тя.
„Не съм чувала някой да ги е търсил. Най-страшното беше как ще съобщят на родителите ми. Аз им се обадих и с много ведър глас им казах, че сме се ударили и всичко е нормално“, разкри Караянчева.
„До петия-шестия ден майка ми не вярваше, че ходя и трябваше да й показвам по вайбър. Трудно ми беше да кажа на дъщеря ми, защото беше бременна в началото и не исках да я притеснявам. Искам да благодаря на съпруга ми, който беше до мен през цялото време. Не знам как бих се оправила без него“, допълни още Караянчева.
Цвета Караянчева се похвали и с една новина – чака второ внуче. „То ще ми е подаръкът за новата година”, призна тя и уточни, че се очаква бебето да се появи на бял свят през април.
Попитана от Мариян Станков – Мон Дьо как се справя ГЕРБ без Цветан Цветанов, тя обясни: „Това беше преломен момент в партията. Показахме, че структурите са силни и че може би няма незаменими хора. Партия ГЕРБ много бързо взема решения по моралните теми. Не всичко е даденост“.
24rodopi.com

COMMENTS

WORDPRESS: 0