Карантина, ден 6: Още пролетта не е започнала, а министър и туристически босове отписаха август и юли!

Още сме в началото на астрономическата пролет и дето се казва, пролетта още не е започнала, а барабар с министъра на туризма всички

Още сме в началото на астрономическата пролет и дето се казва, пролетта още не е започнала, а барабар с министъра на туризма всички отписаха летен сезон`2020. Сиреч, давайте държавна помощ на хотели и ресторанти по Черноморието!
Ма, чакайте бе, не лобисти за бързи проби в България и търсещи медийни изяви, а истински медици по света не знаят какво ще е през юни. Някои авторитети дори говорят, че със затоплянето на времето ще изчезне и вирусът.
Наш`те развели бялото знаме и реват за катастрофа в туризма.
В България летния сезон е през юли и август, дори от 15 юли.
Айде, стига с тези апокалиптични картини.

Ако в министерството на туризма работеха истински професионалисти, щяха да бъда по-големи оптимисти и, примерно, щяха да мислят за вариант „Катастрофа на сезона в Италия и Испания, как може да се възползва България“.

Такива мисли ми минават в 6-тия ден под карантина. Може и да не съм прав. Направо се чудя що за оптимист съм. От изолацията ще да е.
Нали генерал Годжи казва: „По-добре да има опашки на КПП-тата на градовете, отколкото кервани с военни камиони да изнасят трупове“. Сиреч, генерал Венцислав Мутафчийски се готви да бъде медийна звезда тези пролет, идващото лято, че и наесен. Чак до другия ски сезон, когато няма и да стъпя в Банско.
Абе, той, генералът уж е голяма работа и мъжкар, ама дава назад за бързите тестове.
Затова не се знае кой е по-прав.
(Следва)
24rodopi.com

COMMENTS

WORDPRESS: 0