Карантина, ден 5: Юли е далече, бе, Юпитер! Ела ни избави и COVID-а, и от маските, и от мисирките!

Карантина, ден 5: Юли е далече, бе, Юпитер! Ела ни избави и COVID-а, и от маските, и от мисирките!

Завръщането на Юпитер ще помогне на България и заради позицията си - първи дом. Това е домът на тялото, а планетата ще ни носи закри

Завръщането на Юпитер ще помогне на България и заради позицията си – първи дом. Това е домът на тялото, а планетата ще ни носи закрила. Това означава, че епидемията ще премине през юли, но нейният решаващ момент ще бъде през април.
Това прогнозира пред една от големите телевизии в малка България Гал Сасон, който се води прочут астролог. По прогнозата на Гал Сасон 27 април ще е най-важната дата за епидемията от коронавирус в България.
Колегата на „кореспондентката от Меркурий“ Алена припомня, че е прогнозирал за такава епидемия в своите книги, а причината е събирането на Плутон и Сатурн – две могъщи планети, които причиняват катаклизми на всеки 38 години.

И на 5-тия ден от карантината вече настроението е като… преди почивката в Гърция. Малко е далечко времето, но е важно, че през юли ще сме на море. Гал го казва.
Ако питаме генерал Мутафчийски, той ще отсече: Лято`2020 ще е без почивка на море!
Вече забравих кой каза, че пикът на коронавируса ще е чак през септември, ама голям шеф беше.
Но за човек, който пети ден е в изолация, вярата е в Гал Салон.
Сега някой би ревнал: „Алоооо, карантирания, ти на врачки ли вярваш?“.
Че не вярвам, не вярвам, ама откакто почнах да гледам по-дълго време телевизия, предпочитам врачките пред превъзбудените мисирки, отразяващи извънредното положение в България.

Превъзбуден мъж държи микрофон на една от метростанциите в столицата. Включват го на живо, ще го дават по телевизора.
Държащият микрофона е захласнат от двете жени, които чистят наоколо. Подскача наляво, надясно, говори като ранен седесар – много си вярва и е убеден, че е последна инстанция. Въобще, сам си създава напрежение. Премиерът Бойко Борисов би казал: „Като мисирка!“.
В един момент се появява и първият пътник. О, ужас, жената няма маска! Държащият микрофона се прави на ген. Мутафчийски, но в много лош, пошъл вариант. Кара се на дамата, заповядва й веднага да си сложи шала на устата. Жената се чуди какво ли се случва, но видимо няма време да си губи времето.
Държащият микрофона поглежда към входа, друг не се задава – нито с маска, нито без маска. Със сигурност, ако се появи президентът на „Лудогорец“ с нетъкан текстил на лицето си, държащият микрофона ще се изпусне…
На финала се кара на хората във влакчето защо 50 % от тях са без маски…
Медици от всякакъв калибър казаха: Маската предпазва на…0 %. Сиреч, файда няма. Мисирката е на друго мнение.
„Маски могат да се слагат, ако това успокоява хората. Реално обаче от тях няма полза“, твърди доц. Атанас Мангъров от Медицинския съвет към правителството.

Нередесин, бе, Юпитер!? Ела час по-скоро и вземи и COVID-19-найската, и маските, ако щеш и мисирките. Юли е време на море.
(Следва)
24rodopi.com

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: