Карамфили от Изет Шабан за дамите в Ардино

Карамфили от Изет Шабан за дамите в Ардино

Кметът на община Ардино инж. Изет Шабан, председателят на Общински съвет Сезгин Байрям и зам.-кметът на общината Неджми Мюмюнходжов зар

Кметът на община Ардино инж. Изет Шабан, председателят на Общински съвет Сезгин Байрям и зам.-кметът на общината Неджми Мюмюнходжов зарадваха дамите, поднасяйки им лично цветя. Тримата ръководители поздравиха персонално, както всяка една служителка в общинската администрация, така и представителите на нежния пол в училища, детски градини, шивашки фирми, държавни и социални институции, болницата в града. На милия жест с поздрав за 8-ми март и цветя се радваха и жени, които се разхождаха в центъра на града.

„Днес е Вашият празник – денят, в който сте най-специалните и обичани майки, съпруги и любими. Нека настъпващата пролет Ви дари с онази топлина, красота и женска сила, които Ви правят вечни вдъхновителки и покровителки. Бъдете горди и уверени с Вашето призвание, смели в мечтите си, позитивни, щастливи и обичани!“, заяви кметът инж. Изет Шабан.

От своя страна, представителките на нежния пол, не скриха удовлетворението си от проявеното внимание и уважение на общинското ръководство. „Адмирации за инициативата. Благодарим за прекрасния жест”, споделиха те.

Гюнер ШЮКРИ, община Ардино

24rodopi.com

 

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0