Капитанът на "Сините от Кърджали": Два месеца без да пипна топка!

Капитанът на "Сините от Кърджали": Два месеца без да пипна топка!

„Най-накрая след дълго седене вкъщи ще можем отново да практикуваме любимата ни игра, което ни носи радост както на нас, така

„Най-накрая след дълго седене вкъщи ще можем отново да практикуваме любимата ни игра, което ни носи радост както на нас, така и на милионите хора по телевизионните екрани“, коментира капитанът на „Арда 1924“ Пламен Крумов. Припомняме, че БФС смята да даде рестарт на първенството в началото на юни.
„Много ми беше тежко, даже вкъщи с жена ми си говорихме, че такова нещо не ми се е случвало два месеца да не пипна топка. Разбрах, че футболът е неизменна част от живота ми и съм много щастлив, че най-после ще можем отново да тренираме и дай боже да се поднови първенството“, посочва Крумов.
На въпрос на клубния сайт за предстоящите тренировки „без игра с глава, без да се поздравявате“, бранителят отговаря: „Трудно ще е , но сме готови на всичко, ще изпълняваме всичко каквото трябва за да тренираме и да сме готови за старта на първенството. Както се казва два месеца си бяхме вкъщи и тези изисквания на щаба ще ги спазваме. В началото сигурно ще има доста закачки и смешни ситуации, но в крайна сметка това се прави за да премине тази зараза и да няма последствия“.
„Заедно с моето семейство сме в Кърджали, където изкарахме тази принудителна почивка. За нас най-важното нещо беше да запазим родителите ни за да не сме евентуално вирусопреносители и затова избрахме да си останем в Кърджали, където е по-спокойно място“, допълва Крумов.
Три мача остават на „Арда 1924“ в редовния сезон, после ще се изиграят още 5 срещи в плейофите.
„Може би това е най-доброто решение за да могат отборите да имат шанс за по-предно класиране. Ако се прекрати в момента едни ще кажат ние бяхме на две точки от участие в евротурнирите, други ще кажат, че са били на две точки от баражи и т.н, и затова мисля, че това е най-правилното решение“, казва капитанът на „Сините от Родопите“.
Междувременно спортните издания насочват вниманието си към ремонтните дейности на „Арена „Арда“.
Както вече 24rodopi.com писа, за сезон 2020/2021 „Арда 1924“ ще разполага с един от най-модерните стадиони в България. Строителните дейности започнаха в началото на месец април.
Работи се по „Козирка на сектор „В“ и „Изграждане на осветление на футболен терен и лекоатлетическа писта и информационно табло на стадион „Арена Арда“.
Тежките машини са на място и работят усилено. Излети са част от бетоновите основи на стълбовете за осветлението и постамента за таблото. В момента се работи по изграждането на електрическата мрежа, която ще захранва осветлението на стадиона. Няколко са фирмите, които работят по двата обекта. Общият брой на работниците е 45.

24rodopi.com

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0