Кандидатът за президент на ГЕРБ: Моята цел е да върна нормалността в политическите отношения

Кандидатът за президент на ГЕРБ: Моята цел е да върна нормалността в политическите отношения

„Моята цел е да върна нормалността в политическите отношения, да помогна за обединението на всички българи и, както е казано в Конституцията, за единс

„Моята цел е да върна нормалността в политическите отношения, да помогна за обединението на всички българи и, както е казано в Конституцията, за единството на нацията“. Това заяви кандидатът за президент, подкрепен от ГЕРБ, проф. Анастас Герджиков, в приветствието си към членовете на Инициативния комитет, който го издига, предаде БТА.

Подкрепяният от ГЕРБ кандидат очаква подкрепата на всички граждани, които припознаят в нуждата от това „да си протегнем ръце спасение от сегашната ситуация“. По думите му е нужна нова национална кауза и национален идеал. Той посочи, че не е избрал полк. Невяна Митева за кандидат за вицепрезидент затова, че е военнослужещ, че има чин, а като жена с кауза, която се бори за правата на хората.

„Няма да водим компроматна война, надявам се кампанията ни да е позитивна“, заяви още Герджиков и акцентира върху слогана на кампанията „Наистина обединени“.

Председател на Инициативния комитет е Радомир Чолаков, депутат от ГЕРБ в 45-ото и 46-ото Народно събрание. Сред 70-те в инициативния комитет е и археологът Николай Овчаров, който ръководи разкопките на открития от Иван Балканска скален град Перперикон.

24rodopi.com

Снимка: агенция БГнес

COMMENTS

WORDPRESS: 0