Кампания „Нов асфалт до всеки дом“ в Ардино

Кампания „Нов асфалт до всеки дом“ в Ардино

Мащабни строително-ремонтни дейности се извършват на територията на община Ардино. Те са свързани с реконструкция и рехабилитация на ул

Мащабни строително-ремонтни дейности се извършват на територията на община Ардино. Те са свързани с реконструкция и рехабилитация на улици, пътища и благоустрояване на населени места, съобщиха от Общинската администрация.

В момента се благоустрояват улиците „Иван Вазов“, „Самара‘, „Изгрев“, „Орлови скали“, „Тютюнева“, „Шипка“, „Здравец“ „Георгица Карастоянова, „Пирин“, „София“, „Републиканска“, както и отсечката за кв. „Горичево“ в родопския град. Положени са асфалтови настилки на междублоковите пространства на т.нар. пощенски блокове –Теменуга 1 и 2. Благоустроено е парковото пространство зад местната болница.

Кметът на общината инж. Изет Шабан заяви, че системно и последователно се полагат грижи за обновяването на градската среда с оглед за създаване на качествена жизнена среда. Той редовно посещава строителните обекти и се интересува за хода на строително-ремонтните дейности, като се среща и с жителите на града, от които получава съвети и предложения за подобряване на изпълнението на строителните работи, посочиха от Общинската администрация.

Община Ардино разчита гражданите и гостите на града да проявят разбиране към ремонтите и затруднения трафик в града.

24rodopi.com

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0