Кампанията в Джебел: Граждански дебати и задаване на хоризонти в политиката

Кампанията в Джебел: Граждански дебати и задаване на хоризонти в политиката

Изпълнението на обещанията и промяната във всяка едно населено място е най-добрият атестат за добро планиране, работа и прилагане на пр


Изпълнението на обещанията и промяната във всяка едно населено място е най-добрият атестат за добро планиране, работа и прилагане на правилната политика. Решаване на проблемите и отговорност към всеки един жител на общината е най-добрата предизборна платформа.

Изводи, около които се обединиха жители на много села в Джебелско – Добринци, Желъдово, Генерал Гешево, Устрен, Лебед, Ямино. Интересът към кампанията на ДПС в региона е голям, а активността на избирателите в дебатите по места го доказват. Десетки се включват в диалога, който ще очертае бъдещите хоризонти в политиката на Движението за права и свободи в следващия парламент.

„Интересът е много голям към изборите, а най-радостното е, че жителите дори на най-отдалечените села вземат дейно участие в диалога. Така се формират политики и приоритети, които да залегнат папката на всеки един народен представител на ДПС от региона“, коментираха от Движението за права и свободи.

Заедно с кмета на община Джебел Неджми Али пред избирателите от различните населени места застанаха кандидатът за народен представител от 9-ти Кърджалийски многомандатен район Сейфи Мехмедали, председателят на ОбС на Младежко ДПС Бюлент Ахмед, шефът на градската партийна структура Гювен Сали, отговорникът за региона от ОбС на ДПС Бейсим Мустафа.

Купуването и продаването на гласове е престъпление

COMMENTS

WORDPRESS: 0