Как наши луксозни автомобили се „изпаряват“ в Бурса! Каналът разбит, трима са арестувани

Как наши луксозни автомобили се „изпаряват“ в Бурса! Каналът разбит, трима са арестувани

Стабилни месечни доходи си осигуряват някои кърджалийци, занимаващи се с пренасяне в Турция на авточасти втора употреба, други минават

Стабилни месечни доходи си осигуряват някои кърджалийци, занимаващи се с пренасяне в Турция на авточасти втора употреба, други минават границата с луксозни автомобили и се връщат без тях. Тези, които се свързани с групата в район „Нилюфер“ в Бурса, е препоръчително да спрат пътувания до Турция…

Незаконно внесени от България части на превозни средства на обща стойност 3 милиона турски лири бяха иззети след полицейска операция в Бурса, съобщават местните медии.

Трима души с инициали М.А. , Б. С и Й. С бяха задържани след операцията и продължават оперативно-следствените  действия срещу тях. Очаква се да бъдат задържани още лица.

Полицейски екипи от Бюрото против контрабандата и Дирекцията за борба с контрабандата и организираната престъпност нахлуха в работните помещения на М. А, който действал на територията на община Нилюфер, уточняват медиите.

В хода на операцията е установено, че контрабандно внесени от България и Грузия луксозни превозни средства са били частично или напълно разглобявани и техни части били монтирани на местни превозни средства, претърпели пътни инциденти.

В резултат на претърсването в работните помещения, са намерени и иззети автомобилни части на обща стойност 3 милиона турски лири.

24rodopi.com

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0