Как да се помилионерчиш…

Как да се помилионерчиш…

България е страната на неограничените възможности. Не се подлъгвайте по Щатите. Там просто могат да мечтаят. Само тук без талант и обра

България е страната на неограничените възможности. Не се подлъгвайте по Щатите. Там просто могат да мечтаят. Само тук без талант и образование можеш да се помилионерчиш. Нужни са други способности и китапи. Опериран морал, здрав кръст и партийна книжка. Чакане с елементи на прегазване на конкуренцията в облизването на задни части и слугинажа, след което все някой ден нещата ще се наредят.

Безброй примери за преуспели в ибрикчийството. После по долните етажи с възнеслия се случва същото. Демек, и той ще си намери слуги, които мечтаят за Българската мечта. Мечтовидения с отворени очи и надупена поза. Някой да оплоди въжделенията на некадърника, чиито комплекси са го зарекли повече никога да не бъде беден. И да не го подиграват съселяните.

Сбъдване на жадуваното с партиен билет. Затова имаме стотици партии и от кол и въже бездарни примитиви из тях. Но пък много добри в преждеизброените ценности на растежа. В наторената с човешки фекалии наша родина.

Четете по-късно темата на 24rodopi.com:

Господари и слуги

Мата Хари взема 5 бона, Мона се хили за милиарди

24rodopi.com

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0