Какво още щеше да каже ген. Мутафчийски, ако беше просто един хейтър, един вечно недоволен и завистлив българин…

Какво още щеше да каже ген. Мутафчийски, ако беше просто един хейтър, един вечно недоволен и завистлив българин…

На 6-тия ден от откриването на първия заразен в Италия, официално заразените са били 21. На нашия 6-ти ден в България имаме 41 носит

На 6-тия ден от откриването на първия заразен в Италия, официално заразените са били 21. На нашия 6-ти ден в България имаме 41 носители на коноравирус.
Вчера в Италия заразените бяха 21 157, умрели са 1 441 души


Много мъка имаше в думите на генерал-майор Венцислав Мутафчийски. В очите му се четеше отчаяние, имаше искрици и на гняв.
В извънредно обръщение от Министерския съвет снощи, председателят на Националния оперативен щаб генерал-майор професор д-р Венцислав Мутафчийски поиска въвеждането на най-строги мерки във връзка със ситуацията с коронавируса в България.
Какво би казал още генералът, ако можеше да си позволи поведение на хейтър, на вечно недоволен и завистлив българин, ако имаше право да „хапе“ с думи:

Дори България да стане родината на ваксината срещу коронавируса, дори българин да направи най-голямото откритие на планетата, знам, че ще намерите недостатъци. Лесно ще му лепнете петното, като запазена българска марка за завист.
Тъжно е колко много българи използват клавиатурата на компютъра за отрицание на всичко. Но времената са съдбовни. Вашите дядовци са ходели на война за интересите на България, ние ви зовем да си седите на топло у дома, но поне не търсете на всяка цена кусури на войната с коронавируса!

Не ми говорете, че ако 15 дни не фризирате или не лакирате ноктите на клиентите си, ще умрете от глад. Ако днес данъчните дойдат във фризьорския ви салон или козметичния, ще установят, че вие … отдавна да сте умрели от глад. В кварталното кафене, което иначе е като в класна стая с вечно бягащи от час ученици, имало мераци да направят оборотен бум по време на „коронавирус ваканция“…
В много търговски обекти касовите апарати са прашасали.
В хотелчето, построено с далаверата с „гушнатия“ чужд имот, до 13 март е нямало хора, но до 13 април собственикът щял да фалира!? Проблемът не са противоепидемичните мерки, а това, че твърде много хора в тази държава се занимават с неща, от които хал-хабер си нямат.
И когато ни нападате за това, че искаме да спасим повече хора, запомнете едно – в Италия също са се държали, като в България в началото.

На 6-тия ден от откриването на първия заразен в Италия, официално заразените са били 21. На нашия 6-ти ден в България имаме 41 носители на коноравирус.
Вчера в Италия заразените бяха 21 157, умрели са 1 441 души.

И вие заплатаджии и „калинки“ по места, работете, работете, работете, а не имитирайте дейност! Мерките трябва да се спазват.

На джендъра със сайт, в който през ден се пише, че не ми харесва с униформата, на окапалите от различни партии мераклии за властови позиции, които ми приписват бъдеща политическа партия, ще кажа: Живейте си в малкия свят с омразата, но знайте, че COVID – 19 ще пробие и там, ако не се спазват противо епидемичните мерки.
На тези, които ме оприличават на Годжи, знайте едно – аз съм оригиналният генерал-майор Венцислав Мутафчийски, който иска да спаси вашите майки и бащи, баби и дядовци.
Защото животът наистина е кратък, но в дните до 13 април може да стане и убийствено кратък!
24rodopi.com

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: