Какво мисли една плеймейтка и „Мис Родопи“ №2 за коронавируса

Да приемем, че умните отдавна „дават акъл“ през медиите какво се случва в момента, какво трябва да се прави, а един дори

Да приемем, че умните отдавна „дават акъл“ през медиите какво се случва в момента, какво трябва да се прави, а един дори прогнозира, че в България ще умрат 150 000 души.
А какво мислят красивите?
Вижте какво публикува на стената си във фейсбук 25-годишната Дениз Хайрула, която се класира на второ място в конкурса за красота „Мис Родопи`2019“ (церемонията се състоя пред Историческия музей в Кърджали):
„…На един определен кръг от хора им е нужно точно това, а именно, да изпаднете в паника, да се затворите, да избягвате всички и така попадате в капана на изкуствената изолация. Това е първата фаза-да Ви затворят и да гледате 24/7 ТВ, откъдето ще бъдете “облъчвани” негативно, за да сте още по-предсказуеми,

„вързани” и управляеми! Зададохте ли си въпроса, защо се говори само и изключително за силно заразния вирус и процента смъртност (който е по-малък от на много други вируси), но никога не споменават далеч по-високия процент на излекуваните?!…
… В момента Ви „продават“ ПРОБЛЕМ, следва РЕАКЦИЯ и накрая ще Ви „продадат“ РЕШЕНИЕ! От там нататък, дори и да сте се събудили и свалили розовите очила с които гледате, ще е късно, твърде късно!
Продължавайте да се паникьосвате,да купувате тоалетна хартия и спите!!!!!!
Следва премахване на банкнотите и поставяне на 5G микрочип.
Честито!
Явлението ,,Коронавирус” полезен инструмент за разсейване и подготовка за нещо по-важно, което трябва да се случи. Това в случая няма нищо общо с борбата срещу вируса“.
Интересно и много смело. И „мрачното“ на красивото момиче, и апокалиптичната математика за 150-те хиляди заслужават прочит и коментари.

24rodopi.com

COMMENTS

WORDPRESS: 0