Какво крият нашенци – пневматични оръжия, нелегален тютюн…

Какво крият нашенци – пневматични оръжия, нелегален тютюн…

Притежатели на незаконни пневматични оръжия били установени при специализирана операция на територията на РУ-Джебел. Акцията е била за

Притежатели на незаконни пневматични оръжия били установени при специализирана операция на територията на РУ-Джебел. Акцията е била за противодействие на престъпността в малките и отдалечени населени места, съобщиха от полицията. При проверка в две жилища вчера в село Търновци полицейски служители намерили три пневматични пушки, за които в управлението не са постъпили уведомления и една пушка с неустановена марка. Вещите са иззети и са на съхранение в РУ-Джебел.

Акцизни стоки без бандерол били открити в хода на специализирана операция на територията на РУ-Кърджали за противодействие на престъпни деяния и създаване на сигурна среда за движение по пътищата. При проверка в жилище в областния град били намерени около 700 грама нарязан тютюн и 1330 саморъчно свити цигари. Стоките са иззети и са на съхранение в полицейското управление. В сектор „Охранителна полиция“ е образувано проверка по чл.234, ал.1 от Наказателния кодекс.

24rodopi.com

 

 

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0