Какво каза доц. Атанас Мангъров на кърджалийци

Какво каза доц. Атанас Мангъров на кърджалийци

Ситуацията показа колко болна е нашата здравна система, заяви в Кърджали известният инфекционист доц. Атанас Мангъров. Той дойде в гра


Ситуацията показа колко болна е нашата здравна система, заяви в Кърджали известният инфекционист доц. Атанас Мангъров.

Той дойде в града край Арда, за да подкрепи кандидатите за депутати от ПП „Алтернатива за българско възраждане“ (АБВ) Пламена Заячка и Марчела Сотирова.

Пламена Заячка е магистър по „ Кризи, конфликти и дипломация в световната политика“ в СУ“ Св. Климент Охридски“ и „Политики и управление на Европейския съюз“ в Брюкселския свободен университет и доктор по културология  в СУ „Св. Климент Охридски“, председател на АБВ – младежи.

Марчела Сотирова  е възпитаник на СОУ „Отец Паисий“- Кърджали, четвъртокурсник по международни отношения в УНСС  и първокурсник по право в Бургаския свободен университет. Работи, за да осигурява средствата за образованието си.

Време е да поемем отговорност за нашия живот в нашата държава. Ние  сме деца на прехода  и не сме обременени със зависимости и политически договорки. Ние искаме бъдеще в правова държава, в която реализацията ни зависи от образование, знания и компетентност, а не от партийни протекции, категорични са двете кандидат депутати от АБВ с №6 в интегралната бюлетина.

Днес, за да ги подкрепи в Кърджали беше доц. Атанас Мангъров, водач на листите на АБВ във Варна и в 23 избирателен район София. Тримата представители на Алтернатива за българско възраждане се срещнаха с десетки граждани, с които обсъдиха проблемите в родното здравеопазване и кризата, предизвикана от корона вируса.

Доц. Мангъров е убеден, че епидемията не може да бъде овладяна с тежки ограничения. Той не отрича медицинския проблем, но смята, че предлаганите решения са политически, а не медицински, че те объркват хората и натоварват здравната система. Известен привърженик на традиционния имунизационен календар, доц. Мангъров  обърна внимание на липсата на продукти на утвърдените във времето производители на ваксини. Ситуацията изисква компетентност, овладяване на паниката, разумно поведение от всеки – спазване на хигиена, ограничения за болните и болнична помощ само за тежко болните.

В Пламена Заячка и Марчела Сотирова той вижда сърцати млади хора, образовани и мислещи, отстояващи правото на достоен живот в нормална държава, готови да работят на ползу роду. Затова ги подкрепя!

Подкрепете ги и вие с № 6 в интегралната бюлетина.

Купуването и продаването на гласове е престъпление!

 

24rodopi.com

COMMENTS

WORDPRESS: 0