Кадир Мустафов: Кърджали – разделен на две!? ИТН допуска гаф!

Кадир Мустафов: Кърджали – разделен на две!? ИТН допуска гаф!

„Разделянето на Кърджали е стара манджа, която кандидат за депутат се опитва да претопли като я държи дълго време на слънце. Нищо

„Разделянето на Кърджали е стара манджа, която кандидат за депутат се опитва да претопли като я държи дълго време на слънце. Нищо няма да се получи, ще вкисне и негативите ще останат за този, които се опитва да я пробута за консумация“, коментира зам.-председателят на Областния съвет на Младежко ДПС Кадир Мустафов инициативата на Николай Стоев, кандидат за депутат от „Има такъв народ“ (ИТН), Кърджали да има двама кметове – един за града, и един за областта.

Предложението показва липса на познания за административно-териториалното деление – и по отношение на процедурите, и спецификите на регионите, и обществените нагласи, допълни Мустафов, който беше зам.-председател на Общинския съвет в Кърджали в мандат 2015-2019.

Бившият ръководител на разпоредителния орган на Кърджали припомня, че „много подготвени хора и екип са пробвали през годините да отделят Перперек от Кърджали, но шумът бил по-скоро предизборен“. „Сегашното изпълнение на старата постановка е слабо. Нито на Кърджали носи дивиденти, нито на кандидатската листа. Партия, която има претенцията да управлява страната не трябва да допуска такива гафове“, коментира Мустафов.

24rodopi.com

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0