И нека майсторът на прогнозите този път не познае за „Арда“!

И нека майсторът на прогнозите този път не познае за „Арда“!

„Ако „Арда“ не победи „Левски“ с 2 гола разлика, късам си комарджийската диплома и я изяждам“, това ни написа на 7 август в 16:18 часа един от майстор

„Ако „Арда“ не победи „Левски“ с 2 гола разлика, късам си комарджийската диплома и я изяждам“, това ни написа на 7 август в 16:18 часа един от майсторите на футболни залози в Източните Родопи. „И това ще е последната победа на Арда“ в А група“, отбеляза още футболният спец, който от 30 години залага на мачове. И който преди това бе познал, че „Арда 1924“ ще падне с два гола разлика от „Апоел Беер-Шева“.

В 22:45 часа на 7 август приключи срещата от 3-ия кръг в елитното ни футболно първенство „Левски“ – „Арда 1924“. „Сините от Кърджали“ спечелиха с 2:0, с голове на Тонислав Йорданов и Спас Делев. Нашият човек позна!

 

После стана ясно, че Румен Гайтански – Вълка, повече няма да финансира клуба. Прогнозата на нашия човек определено е притеснителна.

 

Стефан Пешев, човекът, който е с основен принос за рестарта на кърджалийския футбол и за дебюта на „Арда 1924“ на европейската сцена, също си тръгва. Този с прогнозата заслужава бой!

 

На 20 август „Арда 1924“ падна от посредствения тим на „Царско село“. Казахме си: На този прогнозата май…

 

Преди дни стана ясно, че футболният клуб в Кърджали има ново ръководство. Това за хубаво ли е!? Пак се сетихме за прогнозата.

 

Днес „Арда 1924“ посреща на стадиона в кърджалийския парк „Простор“ столичния „Локомотив“в мач от 6-ия кръг на Първа лига. Възпитаниците на Николай Киров са заредени за спечелване на мача и трите важни точки. Новините за финансовото състояние на клуба са повече от добри. Играчите мислят за горната половина на класирането и за Купата на България. Никой не се продава, никой не мисли да изтегля отбора от първенството. Въобще, всичко е ОК, нужна е само по-мощна подкрепа от феновете на „Арена Арда“.

Ако „Сините от Кърджали“ днес не си вземат 3-те точки, този с точните прогнози наистина ще яде бой!

Само „Арда“!

24rodopi.com

COMMENTS

WORDPRESS: 0