И Иван Караджов е повикан в националния тим

И Иван Караджов е повикан в националния тим

Селекционерът на националния отбор Георги Дерменджиев е изпратил повиквателна на Иван Караджов. Стражът на „Арда 1924“ се з


Селекционерът на националния отбор Георги Дерменджиев е изпратил повиквателна на Иван Караджов. Стражът на „Арда 1924“ се завърна на вратата  след продължително лечение на контузия, и с добрите си игри логично се стигна до повикването му в националния отбор, пише Д спорт.

Караджов ще заеме мястото на Николай Михайлов, който е под карантина. Така той става поредния играч на кърджалийския клуб, който ще облече националната фланелка. Освен него при мъжете са повикани още Спас Делев и Светослав Ковачев, който обаче попадна в списъка и на младежкия селекционер за европейската квалификация с Естония.

„Сините от Кърджали“ Иван Тилев и Лъчезар Котев пък са избраници на младежки селекционер Александър Димитров. Ребин Сулака пък ще играе мачове за националния отбор на Ирак следващата седмица.

„Арда 1924“ се представя много добре в шампионата 2020/2021 и ако днес спечели мача срещу най-слабия тим в групата – „Етър“, ще си гарантира класирането в Топ 6 на есенния дял на първенството.

24rodopi.com

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0