Истина като Т-34

Истина като Т-34

Расизмът е вървежна тема. Дъвка за западните общества, дори оправдание за немощ. Расизмът обаче бе в основата на националсоциализма. Го

Расизмът е вървежна тема. Дъвка за западните общества, дори оправдание за немощ. Расизмът обаче бе в основата на националсоциализма. Господстващата раса, която ще доминира под знамената на арийския пречупен кръст. Хоризонталът е символ на живота, вертикалата на възкресението, пречупените черти формират кръговрата на безсмъртието. Индийският знак, който ознаменува хилядолетния райх, който обаче просъществува едва няколко години. Погребвайки десетки милиони.

„Между Сталин и Рузвелт разбрах колко сме малки в сравнение с тези държави, които те представляваха“, казва Чърчил.


Когато загубиш над 20 милиона свои в битка срещу най-голямата напаст и въпреки това победиш, тогава имаш право да вдигнеш главата си гордо и да заявиш: Да, ние спасихме света от чумата, срещу която ваксината бяха куршуми.

Съветският съюз спечели тази война. Руснаците воюваха със сълзи в очите срещу напаст огромна, докато в Ню Йорк са се провеждали паради с развети нацистки знамена. Удобно забравено, но не и в снимковите архиви на „Ню Йорк Таймс“.

Десантът в Нормандия от страна на САЩ е на 6 юни 1944-а. По-малко от година преди руснаците да приключат с Хитлер.

Европа бе обезкървена и разрушена. Както и разделена. 

Най-важното е обаче светът да не забравя истината. А тя е непробиваема като бронята на Т-34…

24rodopi.com

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0