"Има такъв народ" "откри" Обходния път! Тошко Йорданов: ИТН с депутат от Кърджали! (видео)

„Имаме един месец, надявам се този път да се справим по-добре и да имаме депутат от Кърджали, представител на „Има такъв на


„Имаме един месец, надявам се този път да се справим по-добре и да имаме депутат от Кърджали, представител на „Има такъв народ“ (ИТН). Тази изборна кампания е много важна и тежка. Каквото и да правим, ще го правим с открито сърце!“
, каза при откриването на предизборната кампания на „Има такъв народ“ в Кърджали зам.- председателят на партията Тошко Йорданов.

Тя стартира с автопоход под надслов “Време е за друго!”.  Колоната тръгна от центъра на Кърджали, с развети трикольори в посока изхода на града към Момчилград. Първата спирка бе на мястото, където по план трябва да излиза Обходният път на Кърджали.

“Понеже бившият премиер се крие вече и е обикновен гражданин, не може да ходи да открива разни проекти, които е окрал, ние ще го направим вместо него“, обяви иронично Тошко Йорданов, подавайки ножица на областния координатор Юлия Чортленева, която преряза символично лентата и „откри“  мечтания от кърджалийци Околовръстен път. С този акт, симпатизантите на организацията обявиха, че по този  начин  ще прережат и „пъпната връв“ на корупцията.

Шествието продължи, обикаляйки града, призовавайки за подкрепа с номер 22 в бюлетината.

Купуването и продаването на гласове е престъпление!

24rodopi.com

COMMENTS

WORDPRESS: 0