„Има такъв народ“ организира двудневен музикален фестивал в парк „Арпезос“ (видео)

Музикален фестивал организира областната структура на партия „Има такъв народ“ на 2 и 3 юли в градския парк Арпезос. Парк ф


Музикален фестивал организира областната структура на партия „Има такъв народ“ на 2 и 3 юли в градския парк Арпезос. Парк фестът ще срещне местната публика с танцови формации и музикални групи от цялата страна, разделени в двете вечери на събитието – в петък програмата ще бъде посветена на фолклорни изпълнители и ансамбли, а в събота на сцената ще се качат четири рок групи, за да представят запомнящо музикално шоу.

Организаторите на фестивала дават заявка, че ще предложат на публиката в Кърджали преживяване, което е дълго чакано.

Ключовото послание на фестивала е, че промяната е възможна и от ПП „Има такъв народ“ са уверени, че музиката може да даде вдъхновение и сила тя да се случи още на 11 юли.

Музикалните гости на фестивала пристигат от всички краища на страната, за да обединят талант и енергия в името на смяната на политическия модел и по-доброто утре.

В първата вечер с фолклорни изпълнения ще се изявят формациите „Етноритъм“, „Пловдивъ“, „Каба-Кабадайлии“ и Кристина Енгерова. Втората вечер е запазена за рок групите Insane, Ivory Twilight, Zuum и Olden Beat.

Началото е обявено в 19 ч. и в двете вечери на феста, а входът е свободен.

COMMENTS

WORDPRESS: 0