“Има такъв народ” : “Гражданите трябва да спрат да се страхуват за живота, децата и собствеността си!”

Областният координатор на ПП “Има такъв народ” Юлия Чортленева и водачът на листата Васил Георгиев проведаха срещи с гражда


Областният координатор на ПП “Има такъв народ” Юлия Чортленева и водачът на листата Васил Георгиев проведаха срещи с гражданите на кърджалийския квартал „Възрожденци“.

По време на разговорите те запознаха присъстващите с основните приоритети на партията в сектор “Вътрешна сигурност и обществен ред”

Васил Георгиев подчерта, че присъствието на сектор „Сигурност“ в живота на българските граждани е по-скоро свързано със зрелищни рекламни акции, често в разрез със закона, а не с намаляване на престъпния натиск върху населението или с прекратяване на корупционното източване на държавата. “Гражданите трябва да спрат да се страхуват за живота, децата и собствеността си!” – беше категоричен той.

“Съществуването и организацията на МВР и службите за сигурност трябва да гарантират еднаквото прилагане на закона спрямо всички – от обикновения гражданин до държавните структури и прокуратурата”, каза в допълнение водачът на листата.

Хората на Слави заявиха ангажимента си и в областта на усъвършенстване на политиката за развитие на регионите чрез подобряване на процеса на планиране и въвеждане на механизми за ефективност, ефикасност и икономичност на публичните средства за инвестиции при отчитане на действителното състояние на изпълнените до момента политики и увеличаване на преките чуждестранни инвестиции в регионите.

Решаващият глас си ТИ!

ПП”Има такъв народ” №29 в интегралната бюлетина

Купуването и продаването на гласове е престъпление

COMMENTS

WORDPRESS: 0