„Има такъв народ”: Без монопол на Касата, промяна на модела ще излекува здравеопазването от корупцията

„Има такъв народ”: Без монопол на Касата, промяна на модела ще излекува здравеопазването от корупцията

Проблемът с липсата на адекватна доболнична медицинска помощ в населените места в Черноочене бе поставен като един от основните от жите

Проблемът с липсата на адекватна доболнична медицинска помощ в населените места в Черноочене бе поставен като един от основните от жители на общината на среща с областния координатор на „Има такъв народ“  Юлия Чортленева. 

Кандидатите за народни представители от партията представиха основните приоритети в програмата в сектор “Здравеопазване”. Един от основните акценти в нея е необходимостта от адекватни реформи и създаване на ефективно работеща доболнична помощ.

„Председателят на партията Слави Трифонов е приел като лична кауза създаването на авиационно звено, което да обслужва труднодостъпните места“, посочиха кандидатите за народни представители. От “Има такъв народ” изрично подчертаха, че преустановяването на корупцията във всички лечебни, административни и управленски нива в системата на здравеопазването е основен акцент в програмата на партията.

„Основни стъпки, които смятаме да предприемем за излизане от корупционните схеми, са също създаването на електронно здравеопазване и демонополизация на Здравната каса“, посочи Юлия Чортленева, която е втора в листата на „Има такъв народ“ в Кърджали.

Решаващият глас си ТИ!

ПП”Има такъв народ” №29 в интегралната бюлетина

Купуването и продаването на гласове е престъпление!

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0