Илкнур Кязим пред НСОРБ: Общините имат най-пряката и жива връзка с хората (видео)

Още в първите дни на извънредната епидемична обстановка представителите на местната власт силно усетихме подкрепата на Националното сдружение на общин

Още в първите дни на извънредната епидемична обстановка представителите на местната власт силно усетихме подкрепата на Националното сдружение на общините в Република България. Общинските администрации със своите ръководства и експерти, бяхме не само хората на първа линия, но и тези, които поехме съществена отговорност за здравето на съгражданите ни.
Активността на Сдружението ни даде както подкрепа в този труден за всички ни момент, така и шанс да участваме пряко при вземането на решения. Тук бих искала да изкажа своите благодарности към ръководството на НСРОБ за успешния диалог и ползотворното сътрудничество в борбата срещу пандемията от коронавирус. От нас се изискваше да отговорим бързо и да реагираме с адекватни действия на всички предизвикателства.
Вярвам, че това даде много положителни резултати в работата ни. Освен опазването на живота и здравето на хората, успяхме да запазим немалко работни места и да подкрепим представителите на бизнеса по места.
Общините имат най-пряката и жива връзка с хората относно техните проблеми и очаквания, затова като кметове ежедневно се стараем да отговорим бързо и да реагираме с адекватни действия на всички предизвикателства.
Кметовете на общини, сме избрани, за да бъдем в услуга на всеки един жител, независимо дали живее в града или в най-отдалечената махала. Хората имат нужда от нашата помощ, ние имаме нужда от тяхната подкрепа и доверие. Тази наша взаимна обвързаност е силата, която ни кара да вървим напред и да бъдем готови за промените и предизвикателствата на бъдещето. Заедно винаги можем повече!
Видеозаснемане и монтаж: Александър Македонски

24rodopi.com

COMMENTS

WORDPRESS: 0