Илия Илиев: Вот за правилата, само така натрупаните проблеми се решават

Илия Илиев: Вот за правилата, само така натрупаните проблеми се решават

„Гласувах за това в Кърджали и областта да има правила. Само така натрупаните с години проблеми на хората могат да се разрешат. Дадох гласа си

Гласувах за това в Кърджали и областта да има правила. Само така натрупаните с години проблеми на хората могат да се разрешат. Дадох гласа си за това да има координираност, последователност и приемственост в действията на общинската и държавната власт. Убеден съм, че по този начин бързо може да бъде изграден околовръстния път на Кърджали, който ще реши проблема с трафика в центъра на града.

Нужно е политиците повече да се вслушват в гласа на хората, а това може да стане с организиране на референдуми по различни значими теми. Една от които е опита на общината да разреши високото строителство в квартал “ Байкал „, което доведе до огромно напрежение“, обяви Илия Илиев.

С прагматични политики можем да направим така, че селата в областта да имат добра инфраструктура, а това може да стане само с отпускането на бюджети за всяко населено място, за да могат жителите му сами да определят за какво да се изразходват средствата.

Вярвам, че само с общи усилия можем да разрешаваме проблемите и постигаме целите си“, допълни той.

24rodopi.com

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0