Изселническа сватба пред двореца на Салит Халим паша край Босфора събра 600 гости

Изселническа сватба пред двореца на Салит Халим паша край Босфора събра 600 гости

Разкошна и запомняща се сватба в сърцето на Турция - Истанбул, вдигнаха младата изселническа двойка Гизем Садула и Енгин Гьонлушен, и двамата с коре

Разкошна и запомняща се сватба в сърцето на Турция – Истанбул, вдигнаха младата изселническа двойка Гизем Садула и Енгин Гьонлушен, и двамата с корени от ардинското село Млечино. Тържеството  се състоя през уикенда пред двореца на Саит Халим паша, където присъстваха над 600 гости.

Чаровната булка Гизем смая всички гости с прекрасната си визия и дизайнерска рокля. Младоженецът Енгин се появи със стилен черен костюм и бяла риза.  Началото на сватбеното тържество бе поставено с първия сватбен танц на младоженците. За доброто настроение на присъстващите се погрижи известната турска поп изпълнителка Симге Сагин. В късните часове Гизем и Енгин разрязаха голяма торта. Кулминацията на вечерта бе грандиозна и пищна заря, озарила небето над мегаполиса край Босфора.

Безспорно за сватбата на семейство Гьонлушен ще се говори дълго време! В момента, младоженците са на своя меден месец, а дестинацията, която избраха е романтичния  остров Seychelles, в Източна Африка.

Гизем и Енгин са заедно от две години. Запознават се случайно в една приятелска компания в Истанбул. Енгин е син на бизнесмена Бейджан Гьонлушен, който е собственик на фабрика за кожени изделия „Бейджани” в изселническия квартал “Зейтинбурну” – Истанбул и на верига от търговски магазини „Виаваленте” в курорта Анталия. Във фирмите му работят стотици души, повечето от които са изселници от кърджалийския край. Гизем е завършила е Егейския университет в Измир, а Енгин е възпитаник на „Statement University“ в Ню Йорк, САЩ.

Гюнер ШЮКРИ

24rodopi.com

COMMENTS

WORDPRESS: 0