Изпратихме гурбетчии и изселници с… кашони марков алкохол на топ цени!

Опашки за паспорти вече няма, трафикът се нормализира, Кърджали се стопи до официални статистически параметри. Трудовият сезон започ

Опашки за паспорти вече няма, трафикът се нормализира, Кърджали се стопи до официални статистически параметри. Трудовият сезон започва, а изселници и гурбетчии в Западна Европа поеха на път. Изпратихме ги заредени със спомени, пълен „дневник“ с подвизи в социалните мрежи, но и с… кашони марков алкохол, стекове цигари, буркани и какво ли още не.
Въпреки затворената граница с Гърция, търговци отчетоха добър летен сезон. И сватби имаше, и купони, и високи обороти.

Гурбетчийски багажник

Какво има в него? Един кашон уиски, един кашон ракия, един с мастика. Няколко стека цигари. Задължително, споделя кърджалиец, от новите „германци“. Категоричен е-така тръгват всички.

Пазаруването


3000 артикула, най-богат избор на алкохол, цигари, пури, цена без никаква конкуренция. „Добро качество на най-ниски цени“-слоганът на веригата, който се припокрива с мнението на хиляди клиенти в Кърджали и региона, които припознаха магазина като „двигателя“ за купона, семейния празник, дори сватбата. Причината, поради която веригата вече разполага с втори обект в областния град. „Аванти“ стъпи сериозно в града край Арда, а магазините са първи в списъка, когато стане дума за зареждане за семейния празник, за пътуване зад граница.
Двата обекта са специализирани в продажбата на алкохол, безалкохолни, захарни изделия, тютюневи изделия, а отскоро и хранителни продукти от първа необходимост.
„Аванти“ има 70 свои обекта в цялата страна. Двете търговски единици в Кърджали обаче са единствените с работно време от 7 сутринта до 1 часа след полунощ и до 2 часа през уикенда. Единствените търговски обекти, които предлагат и доставки до дома.
Телефонът за поръчки в рамките на работното време е 0879 910 018. „Свършва алкохолът, цигарите, безалкохолното, вдигате телефона и нашият персонал ще ви информира за всичко, което търсите с цени и дори препоръки, услуга, която до този момент нито един търговец не е извършвал до момента“, споделят от екипа на „Аванти“.

3000 са артикулите в двата магазина.

Всички марки цигари, целият набор и клас от алкохол. Само бирата е над 30 вида-българска, белгийска, холандска, британска, германска, чешка… „Аванти“ е и единствената точка в областта, предлагаща IQOS. Там може да се закупи устройство за бездимни цигари, да се замени устройство, да се снабди с аксесоар за него.
Цените на марковия алкохол пък са без конкуренция дори от големите хранителни вериги, с които разликата в цената на квалитетните питиета достига до 20 лева. „Аванти“ предлага уиски дори за най-изтънчените ценители-за подарък, за повод, за скъп човек. Ниво на класата, което никъде в региона не може да бъде закупено.
Двадесет са различните видове пури, а асортиментът ще се обогатява още повече заради нарасналия интерес от страна на кърджалийци.

„При нас цените са складови, с тази разлика, че се купува на дребно.

Все повече обаче ни търсят за семейни тържества и дори сватби. Купуват се маркови напитки с кашони“, споделят от екипа.
От февруари магазините в Кърджали предлагат и храни от първа необходимост. Съвсем скоро клиентите ще могат да пазаруват и млечни продукти.
„Цена, качество, без конкуренция“, категорични са в „Аванти“.


24rodopi.com

COMMENTS

WORDPRESS: 0