Изет Шабан стартира изграждането на спортни игрища в парк „Нилюфер“

Изет Шабан стартира изграждането на спортни игрища в парк „Нилюфер“

Кметът на община Ардино инж. Изет Шабан и председателят на Общинския съвет Сезгин Байрям откриха строителната площадка на спортни и

Кметът на община Ардино инж. Изет Шабан и председателят на Общинския съвет Сезгин Байрям откриха строителната площадка на спортни игрища, разположени в парк „Нилюфер“. Те се обновяват по проект „Реконструкция, оборудване и обзавеждане на спортна инфраструктура на територията на община Ардино“. Основните дейности включват ремонт на спортните площадки в парка, а именно комбинирано игрище за мини хандбал и волейбол и игрище за баскетбол. Финансирането е по Програмата за развитие на селските райони.
Строителните дейности ще се изпълнят от местната фирма „Солак“ ООД, а строителният надзор ще се извърши от „Екоинженеринг“ ЕООД, Кърджали.
Кметът Изет Шабан изтъкна, че средносрочната програма е град Ардино да се превърне в привлекателно място за живеене.Той допълни, че със средства от общинския бюджет ще бъде направена замазка на баскетболното игрище.
На откриването присъстваха още зам.кметовете на общината Неджми Мюмюнходжов и Наско Кичуков, вр.ид. секретар на общината инж. Мехмед Алиев, общинският съветник Алпер Сами. Тук бяха още представители на строителната фирма и строителния надзор.
24rodopi.com

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0