Изет Шабан: Името Халид Даалъ ще остане в паметта на поколенията

Кметът на община Ардино инж. Изет Шабан и председателят на Общинския съвет Сезгин Байрям изпратиха поздравителен адрес до почетния граж

Кметът на община Ардино инж. Изет Шабан и председателят на Общинския съвет Сезгин Байрям изпратиха поздравителен адрес до почетния гражданин на Ардино Халид Алиосман Даалъ по повод рождения му ден.

„От името на ръководството на община Ардино и обществеността имаме честта и удоволствието да Ви поздравим най-сърдечно по случай рождения Ви ден – 20 Май! Природните закони са неумолими и времето отминава неусетно, но името ХАЛИД ДААЛЪ ще остане в паметта на поколенията и след много години – с написаното от Вашето перо, с книгите Ви, с разказите и романите Ви! С журналистическите Ви материали по страниците на вестниците, в които сте работил или на които сте бил главен редактор.

Бъдете жив и здрав! Нека вдъхновението никога да не Ви напуска!

Родният Ви край копнее за нови срещи с Вас и с творчеството Ви!

Винаги сте наш очакван гост с мъдростта и жизнения Ви опит, с Вашите тъй нужни ни съвети и напътствия. С Вашата синовна привързаност, вярност и преклонение пред родната планина!“, се казва в поздравителния адрес.

24rodopi.com

COMMENTS

WORDPRESS: 0