Изет Шабан: Винаги ще помагаме на пенсионерите

Изет Шабан: Винаги ще помагаме на пенсионерите

Кметът на община Ардино инж. Изет Шабан и председателят на Общинския съвет Сезгин Байрям засвидетелстваха своето уважение и преклон

Кметът на община Ардино инж. Изет Шабан и председателят на Общинския съвет Сезгин Байрям засвидетелстваха своето уважение и преклонение към членовете на градския Пенсионерски клуб. Поводът бе отбелязването на 1-ви октомври – Международният ден на възрастните хора. Събитието се проведе в местния клуб при спазване на противоепидемичните мерки.
Кметът поздрави всички възрастни хора с празника и им пожела крепко здраве, жизненост и дълголетие.  Той ги увери, че и занапред ръководството на общината ще продължава да оказва подкрепа и внимание към хората от третата възраст, за да се чувстват пълноценни жители на общината.
Изет Шабан връчи на ръководството на Клуба поздравителен адрес. В него се посочва, че уважението към възрастния човек е мерило за културата и мъдростта на едно общество. Дариха още на Клуба на пенсионера уникална дървена къщурка, която е ръчно изработена по проект „Подкрепа за социално включване на лица от уязвими групи в Община Ардино чрез социално предприемачество“.
От името на ръководството и членовете на Клуба Мюмюн Коджаман изказа сърдечните си благодарности към ръководството на общината за това, че винаги се отнасят към тях с уважение.
По повод празника, Клубът на пенсионера получи и рисунка от членовете на БМЧК към СУ „Васил Левски“ – Ардино.
24rodopi.com

COMMENTS

WORDPRESS: 0