Изет Шабан: Благодарим на депутата Делян Пеевски за всички дарения!

Изет Шабан: Благодарим на депутата Делян Пеевски за всички дарения!

От свое име и от името на Областния съвет на ДПС инж. Изет Шабан изказва специалните си благодарности и дълбока признателност към на

От свое име и от името на Областния съвет на ДПС инж. Изет Шабан изказва специалните си благодарности и дълбока признателност към народният представител от ДПС Делян Пеевски, който направи мащабни дарения на болниците в област Кърджали, съобщиха от пресцентъра на Общинската администрация в Ардино.
Депутатът осигури животоспасяващи респираторни апарата, предпазни средства – гащеризони, респираторни маски и шлемове на четирите лечебни заведения на територията на областта.
„В настоящата обстановка на пандемия от коронавирус е от изключително значение да се осигури работата на медицинския персонал с крайно нужните животоспасяващи апарати и предпазни средства, за да се гарантира здравето и сигурността както на пациентите, така и на екипите на болницата. Благодарим Ви за подкрепата, за съпричастността и добротата Ви в този труден за всички момент“, заяви областният лидер на ДПС инж. Изет Шабан.
До момента депутатът от ДПС Делян Пеевски дари на МБАЛ „Д-р Атанас Дафовски“ в Кърджали два респираторни апарата за лечението на най-тежките случаи на COVID-19, както и сумата от 5 000 лв.
Болницата в Ардино също е едно от здравните заведения, за които Пеевски осигури животоспасяваща респираторна апаратура, лични предпазни облекла и шлемове на лечебното заведение в размер на около 38 000 лева. Той дари на ардинската болница и сумата от 5 000 лева, която бе предоставена за закупуване на предпазни средства срещу COVID-19.
Народният представител дари и сумата 5 000 лв. на МБАЛ „Д-р Сергей Ростовцев“ в Момчилград и МБАЛ-Крумовград за закупуването на предпазни медицински средства в борбата с коронавируса.

24rodopi.com

COMMENTS

WORDPRESS: 0