Изет Шабан: Благодарим за подкрепата на изборите, отчитаме достойно представяне!

Изет Шабан: Благодарим за подкрепата на изборите, отчитаме достойно представяне!

При много добра организация преминаха изборите за народни представители в 45-ото Народно събрание на територията на община Ардино. Стри

При много добра организация преминаха изборите за народни представители в 45-ото Народно събрание на територията на община Ардино. Стриктно бе спазена законовата и подзаконова уредба по организирането и провеждането на вота.

Кметът на община Ардино инж. Изет Шабан изказва своите искрени благодарности на всички избиратели от територията на общината, които въпреки пандемичната обстановка, отидоха до изборните секции и дадоха своя глас за кандидатите от листата на ДПС в 9-и МИР в Кърджали. „Благодаря Ви за подкрепата и доверието, което дадохте за пореден път на Движението за права и свободи като национална отговорна политическа партия с визия за развитие на общините и страната“, заяви инж. Изет Шабан. Той благодари и на целия партиен актив, който проведе предизборната кампания, членовете на Общинския предизборен щаб и всички местни структури. „Специална благодарност поднасям и на нашите членове в изборните комисии и на всички застъпници. Мисля, че въпреки пандемичната обстановка отчетохме достойно представяне на тези избори“, каза още инж. Изет Шабан.

Гюнер ШЮКРИ, община Ардино

24rodopi.com

 

COMMENTS

WORDPRESS: 0