Избори`2021: Кандидатът няма "незаконно" дете!

Избори`2021: Кандидатът няма "незаконно" дете!

Скучно е в първите дни на предизборната кампания в 9-ти Кърджалийски многомандатен избирателен район. Скучно ще е още поне две седмици.


Скучно е в първите дни на предизборната кампания
в 9-ти Кърджалийски многомандатен избирателен район. Скучно ще е още поне две седмици.

Единствено Петя Михалевска, №1 в листата на БСП, се обърна към министър-председателя, който тайно бе в региона: Защо, г-н Борисов, Кърджали още няма Обходен път?

„Разбира се имам и едно неизпълнено обещание – околовръстния път, но и той ще стане, обещавам ви. Знаете, че аз никога не давам празни обещания!“, отбеляза вчера Цвета Караянчева, водач на листата на ГЕРБ.

 

Активните избиратели жадуват за емоции, партийните активи седят в офисите и правят сметки. 3 мандата за ДПС, по един за ГЕРБ и БСП!? Може и така да е, но може и всичко да се обърка.

Скандалите могат да направят на пух и прах всяка стратегия и изборна аритметитка.

Два вече са факт. Ще ги спестим, за да не вършим работата на партиите. Ако пък те нямат очи да видят фактите и куража да ги изрекат, 24rodopi.com ще го направи, когато му дойде времето.

Единият от скандалите е свързан с кандидат за депутат, а другият – с шеф на държавно учреждение в Кърджали.

А относно стотиците въпроси на читатели и партийни активисти за един от кандидатите дали има „незаконно“ дете, проверено е – няма извънбрачно дете.

24rodopi.com

Снимка: pixabay.com

COMMENTS

WORDPRESS: 0