Избирателят каза: Не се случи това, което поисках на 11 юли! Избори наесен!

Избирателят каза: Не се случи това, което поисках на 11 юли! Избори наесен!

Избирателят гласува на 11 юли и каза: Давам подкрепа на новите партии, искам те да управляват и, ако гласовете в 46-ия парламент не стигат за мнозинст

Избирателят гласува на 11 юли и каза: Давам подкрепа на новите партии, искам те да управляват и, ако гласовете в 46-ия парламент не стигат за мнозинството на промяната – никакви уйдурми с партиите на статуквото, а нови избори наесен!

Този резултат излезе от урните и машините за гласуване, това е решението на суверена, а разните там опорки, които се изливат от медиите още за „добро утро“, са чиста доза партийни фалшиви новини, тези, послания.

Нищо пагубно няма да се случи в България, ако не се изпълни желанието на задкулисието за тяхно правителство в отечественофронтовски формат, така нар. „програмен кабинет“, „експертно правителство“ и т. н. Единственото сигурно от тайните договорки е, че на следващите избори новите формации ще се като Кубрат Пулев след мач с Кличко – Напред, ама нещо не се чувствам добре!

Този изчерпан 46-ти парламент трябва да гласува актуализацията на бюджета, за да посрещне служебното правителство (с 60% обществено доверие) кризите – бежанска и ковид, и да се разпусне.

 

63 депутати от ГЕРБ са в опозиция, Бойко Борисов е категоричен, че подкрепа няма да се даде за редовен кабинет.

„Има такъв народ“ са втора опозиция. 65 депутати няма да гласуват „за“ правителство в рамките на 46-ото Народно събрание, декларира лидерът на ИТН Слави Трифонов.

Николай Хаджигенов от „Изправи се БГ! Ние идваме“ е убеден, че ИБГНИ, „Демократична България“ и БСП трябва да преговарят и с ДПС, защото хората на Ахмед Доган щели да отпишат главния прокурор Иван Гешев… Хаджигенов е от най-активните и подготвени депутати в този парламент, ама от ДПС хич не разбира. По темата ДПС-Гешев не е в час.

На снимката: Избирателят гласува на 11 юли, остави новите партии да направят кабинет, и замина на море…

24rodopi.com

COMMENTS

WORDPRESS: 0