Избирателите към „Има такъв народ“: Промяната ще започне с депутатските мандати в Източните Родопи!

Избирателите към „Има такъв народ“: Промяната ще започне с депутатските мандати в Източните Родопи!

Периферията се „събужда“, очаквайте промяната в област Кърджали още на 11 юли с разпределението на депутатските мандати. Това бе един от анонсите на и

Периферията се „събужда“, очаквайте промяната в област Кърджали още на 11 юли с разпределението на депутатските мандати. Това бе един от анонсите на избирателите в село Бенковски, където се проведе предизборна среща на кандидатите за депутати от „Има такъв народ“ с местни жители.

„Темите, които повдигнаха хората и в Бенковски, и в Чорбаджийско, са разностранни. Но нещото, което ги обединява е вярата, че България ще се управлява така, че планинските и полупланински райони няма да се обезлюдяват, новото правителство ще вдигне скоростта за развитие в тези региони и младите няма да търсят спасение само в чужбина. Хората отчитат, че политическата сила, която е най-близо до съставянето на това правителство на надеждата е именно „Има такъв народ“ и навсякъде, където отиваме в Източните Родопи, ни посрещат топло. Виждаме в очите на хората огромна доза доверие, което ни задължава много“, коментира Георги Чепишев, втори в кандидатската листа на „Има такъв народ“ в 9-ти Кърджалийски многомандатен избирателен район.

Време е за ДРУГО!

За „Има такъв народ“ с №22 в интегралната бюлетина!

Купуването и продаването на гласове е престъпление

24rodopi.com

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0