Играчите, целите, бюджетът: Крумовградският „Левски“ на поход с любимци на феновете на „Арда“

Възраждане на клуба, красива игра, победи, както и влизане във Втора лига.С тези цели ще стартира участието си „Левски“-Кру

Възраждане на клуба, красива игра, победи, както и влизане във Втора лига.

С тези цели ще стартира участието си „Левски“-Крумовград в третия ешелон на футбола в страната.

За амбициозния проект вече бе привлечен треньорът Стефан Генов. В тима от новия сезон пък ще заиграят познати имена, любимци на феновете на „Арда 1924“. Фланелката на „Левски“ обличат почетният гражданин на Кърджали Ахмед Осман, Красимир Илиев от „Хебър“, друг бивш играч на „Арда“ – Беркай Халил (на снимката горе). Тимът ще бъде подсилен и от младите състезатели Октай Хюсеин и Оган Меридж. Първият е юноша на „Локомотив“-Пловдив, а вторият – на играещия в Суперлигата на Турция тим „Алтай Гьозтепе“. 

„Бюджет от 500 000 лева е силно преувеличен. Ще разполагаме с необходимите средства за тим в Трета лига. Помагат ни „Дънди Прешъс Металс“, Община Крумовград, местният бизнес и всички крумовградчани“, посочи за 24rodopi.com президентът на клуба Басри Саров.

Тимът се събира за първа тренировка преди сезона на 1 юли. На 18-ти пък играчите заминават на лагер в Банско. Там са предвидени три контроли-срещу Банско, „Пирин“-Гоце Делчев и Сандански.

„Не си поставяме грандиозни цели, те ще следват една по една“, посочи още президентът на клуба.

24rodopi.com

COMMENTS

WORDPRESS: 0