Играчите на „Арда 1924“ в хотела на Иван Караджов, домашните мезета – от него!

Играчите на „Арда 1924“ в хотела на Иван Караджов, домашните мезета – от него!

Футболистите на „Арда 1924“ подновиха тренировки на летния си подготвителен лагер в Разлог, след като бяха получили един ден почивка от треньо

Футболистите на „Арда 1924“ подновиха тренировки на летния си подготвителен лагер в Разлог, след като бяха получили един ден почивка от треньора Николай Киров. Те използваха този ден, за да сплотят още повече колектива, а инициатор на импровизиран обяд бе Иван Караджов. Той заведе целия отбор заедно с треньорското ръководство в неговия хотел в Кресна, където се показа като повече от любезен домакин. Лично той се зае с обслужването на колегите, които опитаха от домашни мезета приготвени специално за тях.  След няколко часа сред природата, футболистите се прибраха в базата си в Разлог, където отново наблегнаха на сериозни тренировки.

Седмицата стартира с две занимания, в които се включиха всички налични играчи. В сряда, 7 юли, е контролната среща с ЦСКА 1948, която е с начален час 18:30 и ще се проведе в Банско. До този момент „Арда 1924“ изигра три контроли: победа срещу Марица с 2:1, загуба от Черно море с 2:3 и равенство 1:1 със Струмска слава.

24rodopi.com

COMMENTS

WORDPRESS: 0