Зимният сезон „замразява“ ремонтите в Ардино

Зимният сезон „замразява“ ремонтите в Ардино

Поради настъпването на есенно - зимния сезон и влошените метеорологични условия се преустановява изпълнението на строително-монтажните

Поради настъпването на есенно – зимния сезон и влошените метеорологични условия се преустановява изпълнението на строително-монтажните работи, свързани с изпълнението на проекта за строителство, реконструкция и рехабилитация на нови и съществуващи улици, тротоари и съоръженията към тях в град Ардино. За целта

са предприети всички необходими дейности, съгласно нормативната уредба. Строителните дейности ще бъдат възстановени отново при благоприятни метеорологични условия.

Основната цел на проекта е подобряване на качеството на живот на жителите в община Ардино. Предвижда се обновяване на градските улици: „Родопи“, „Иван Вазов“, „Шипка“, „Републиканска“, „София“, „Орлови скали“, както и квартал „Горичево“.

„Желанието ни е да се изпълняват качествени дейности по строителството на територията на общината при стриктно спазване на технологичните процеси“, заяви кметът на община Ардино инж. Изет Шабан.

24rodopi.com

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0