Зверското убийство на Салиф Тефик от Звиница влиза в съда

Зверското убийство на 42-годишния бизнесмен Салиф Тефик от кърджалийското село Звиница влиза в съда. Разпоредителното заседание ще с

Зверското убийство на 42-годишния бизнесмен Салиф Тефик от кърджалийското село Звиница влиза в съда. Разпоредителното заседание ще се проведе утре. Идеята на разпоредителното заседание е в открит процес да се решат предварителните въпроси от значение за същинското дело.
Мъж от Звиница бе зверски убит в Елхово през пролетта на тази година. 42-годишният Салиф Тефик живеел от години в пограничното градче, където имал бизнес. Родопчанинът имал крайпътно заведение.
Убийството било извършено във вечерта на 2 април. Тялото на Салиф е открито с 15 прободни рани от нож. Задържан за убийството е 19-годишният Стоян Бъдев. Майката на тийнейджъра работила в заведението на кърджалиеца.
Стоян Бъдев беше задържан след продължило часове наред издирване след съобщение на телефон 112 от 23.30 часа на 2 април от жилището на родителите му в граничното градче. При пристигането си на местопрестъплението полицаите открили надупченото на 15 места с кухненски нож тяло на Салиф, при когото от няколко години насам работели Стоян и майка му Таня. Заедно с тях бил и съпругът й, който обаче заявил че не знае подробности, защото при скандала бил на втория етаж на семейното жилище.
Младеж е бил намерен насред нива край пътя от Елхово за Ямбол.
Доживотна присъда грози 19-годишния Стоян за убийството. В момента той е в ареста в Ямбол.
На снимката: Задържаният Стоян позира пред автомобила на жертвата
24rodopi.com

COMMENTS

WORDPRESS: 0