За първи път в историята: Отборно злато за кадетките на Ардино!

За първи път в историята: Отборно злато за кадетките на Ардино!

За първи път в историята кадетките на Спортен клуб по тенис на маса „Юнак“ – Ардино спечелиха шампионската титла на о

За първи път в историята кадетките на Спортен клуб по тенис на маса „Юнак“ – Ардино спечелиха шампионската титла на отборното републиканско първенство до 18 години. Макар, че средната възраст на тима е 14 години, талантливите ардински тенисистки са с най-добрите точкови показатели при 18-годишните, съобщават от пресцентъра на Общината.

Отборът на шампионките се състои от: Цветелина Георгиева, Сиделя Мутлу, Демет Мехмед, Сечил Фейзулова, Фунда Ибрямова и Даниела Сурчева.

Кадетите на СКТМ „Юнак“ в състав: Нурхан Халилходжа, Дженгиз Ахмедов и Арда Джебеджи се класираха на 5-о място в отборната надпревара до 15 години.

„С тази шампионска титла момичетата ни записаха имената си със златни букви в историята на ардинската школа по тенис на маса. Те показаха, че когато имаме поставени ясни цели и сме постоянни в това, което вършим, няма значение откъде сме, за да бъдем най-добрите“, заяви треньорът на клуба Бейхан Емин. Той подчерта, че за успехите на това поколение огромен принос има ардинската общественост, както и безрезервната подкрепа на общинското ръководство в лицето на кмета инж. Изет Шабан.

24rodopi.com

 

 

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0